Top 10 – Kedvenc party

Sziasztok!

Végre elkészítettem az áprilisban ígért top 10-es kedvenc parti listámat. Nem volt egyszerű, mert a 11 év alatt elég sok jó partit készített a Club Penguin csapata. Próbáltam különböző partikat választani, mert ha ez nem így lett volna, akkor tele lenne a lista a Halloween Partival.

10. Summer Kickoff Party 2007

A 2006-os nyári parti folytatása. A nagyszerű zene mellett 2007-hez képest igényesen kidolgozott szobákat kaptunk. A parti meg lett hosszabbítva a sikernek köszönhetően, így lett 10 nap hosszú. Említésképpen, akkoriban a partik 5-7 naposak voltak. Ezért voltak különlegesek. Nem két hétig tartottak, sem két HÓNAPON át. Másik különlegesség a partin, hogy 5 ingyencucc is kapható volt. Eleinte csak 3, a hosszabbítással még 2. Ennyi ezelőtt még sosem volt és később a Fall Fair döntötte meg a rekordot.

9. Holiday Party 2009

Amikor már összegyűjtöttem 10 partit, a köztük lévő rangsor felállítása elég nehéz feladat volt. Ez a parti a látványvilága és a hangulata miatt volt nagyon különleges. Visszaadta e csodálatos ünnep hangulatát és nagyon jó atmoszférát teremtett. Nagyon részletes szobákat kaptunk, amivel nagyon sok időt tölthettek a fejlesztők. Először lett karácsonyi partin éjszaka, visszatért Rockhopper és (membereknek) elérhető lett a télapó szánja.

8. Water Party 2008

Egyik nagy kedvencem ez a parti. Az élmények miatt. Emlékszem nagyon vártam ezt a partit, mert a 2007-es is nagyon tetszett. Jó zenék, király szobák és nagyszerű atmoszféra jellemezte a partit. Nagyon visszaadta a parti azt a hűsítő érzést azokon a meleg nyári napokon. Először jelent meg parti szoba (vagyis egy külön szoba, amit csak a parti alkalmára nyitnak meg). Meglepő, de a parti csak 4 napos volt. Ám ez akkoriban teljesen normális volt.

7. Music Jam 2008

Természetesen a listában kellett lennie egy Music Jam-nek, de vajon melyiknek? Azért választottam ezt, mert bár ez nem a legkidolgozottabb, de ez volt az első ilyen parti tele friss ötletekkel. Először lehetett találkozni a Bandával és ezen a partin volt először member szoba a Club Penguin történelmében. Nagyon sok szoba fel volt díszítve és sok új zene is volt. Az ingyencucc is különleges volt: egy póló! Végre, mindenki erre vágyott már! Megjelent a DJ3K, az új játék is. Ezt a partit is 10 naposra hosszabbították a játékosok követelése miatt.

6. Medieval Party 2011

Középkori parti sem maradhat el. Azért választottam pont ezt, mert ez még nagyon hasonlított az eredeti 2008-as partira, de már 3 quest is volt és ez volt az összes régi középkori parti közül a legkidolgozottabb. (Megemlíteném, hogy nekem a 2013-as is tetszett. A főzetek készítése és az átalakulás). Az ingyencucc is új volt, nem visszahozott. Bár a parti ideje alatt ajánlott volt membernek lenni, mert akkor volt az élmény maximális, de szerintem mindenki élvezte ezt a partit.

5. The Fair 2011

Ismét ugyanezt tudom elmondani. Kellett egy Fair is, és azért választottam ezt, mert ez még hasonlított a 2007-es partira, de voltak új elemek is. Ez volt a legkomplettebb a régi Fair-ok közül. A cirkusz már minden pufit bemutatott. Sok volt az új nyeremény, amit jeggyel lehetett vásárolni. Visszatért a Grab and Spin játék is 2008 óta először. Van azonban a 2012-es partinak néhány előnye ezzel szemben: a cirkusz ott mindenkinek elérhető volt és először a Club Penguin történelmében a játék elmentette a jegyeket, nem vesztek el kilépés után. Lehetett találkozni Rookie-val is. De akkor miért nem választottam azt? Hát mert egy csomó klasszikus szoba (például Coffee Shop) egyszerűen nem volt feldíszítve (az új dizájn miatt) és sok volt a visszatérő nyeremény korábbi évekből.

4. Halloween Party 2007

Yellow Puffle Animation_02

A valaha készült egyik legjobb parti. Fülbemászó zenék, a napfogyatkozás miatt sötétbe boruló sziget, dekorációk, a katalógusban kapható kosztümök, az ingyencucc (egy sál!) és talán a valaha készült legjobb cukorka keresés. Ha pedig ez még nem lenne elég, a leleményesebbek kiszúrhatták a rejtőzködő sárga pufit. Meg szeretném említeni a 2006-os partit is. Az volt az első alkalom, hogy amikor beléptem a játékba leesett az állam és nem is találtam utána sem. Elvarázsolt az éjszakai kép (mert először volt ilyen), a kezdő zene magával ragadott, az ingyencucc és a dekorációk is jók voltak. 2006 egyik legjobb partija a karácsonyival együtt, még most is megállnák a helyüket. Azért választottam viszont a 2007-es partit, mert nagyobb szabású volt, a cukorka keresés eszméletlenül jó és kihívást jelentő volt.

3. Puffle Party 2012

Gondolhattátok, hogy ezt beleteszem. Először lehetett átalakulni pufivá, először lehetett találkozni PH-val és először lehetett (membereknek) a Puffle Spa-ba menni. Abban a szobában nagyon sok időt töltöttem. Minden pufinak volt saját szobája, ami reprezentálta az egyéniségét. Utoljára lehetett a Puffle Show-n részt venni. Ezen a partin még a Night Club tetőjére is ki lehetett menni. Meglepetésünkre pedig a Club Penguin csapata gondolt a Szent Patrik napi partira és egy szobát ilyen szellemben dolgozott ki. Ez egy nagyon jó húzás volt tőlük.

2. Operation Blackout 2012

Talán a legnagyobb parti, ami valaha készült. Herbert elfoglalta a szigetet: az ő mintájára lett átalakítva a ruha katalógus, a színházi előadás, az újság… de még szobrot is állítottak neki! A parti viszonylag hosszú volt, de folyamatosan frissül, egyre több jég és hó lett a szigeten, egyre hidegebb lett. Az ügynökök próbálják megállítani. A partinak sztorija volt, minijátékok voltak benne, mindig változott. Nem hiába lett népszerű a parti. 2012. november 24-én egy nap alatt 1,8 millió különböző pingvin lépett be a játékba, rekordot állítva ezzel:

Névtelen

Hol látsz ma már ilyet?

1. Halloween Party 2012

Az egyik legjobb Halloween Parti és egy nagy kedvencem. Nagyszerű látványvilág, ami még azért hasonlított korábbi évekére. Új zenék, amik nem okoztak csalódást. Először (és utoljára) lehetett felfedezni a kísértet kastélyt. Hihetetlenül jól nézett ki a kastély, egy igazi labirintus volt tele titkos járatokkal és ijesztő dekorációkkal. Át lehetett alakulni igazi szellemmé, és végre mindenki megszerezhette a szellemruhát ingyen. A titkos utalások is tetszettek: a kastélyban a távcsőbe belenézve láthattuk a Time Trekker-t (időgépet), ami utalás volt a 2013-as Őskori Parti-ra. Az új jelmezek is tetszettek. Összességében ez az egyik legjobban összerakott Halloween Parti, de általában a csapat sose okoz velük csalódást (kivéve a 2015-ös évivel)

Ez lenne a listám. De abba is hagyom a szerkesztést, nehogy meggondoljam magam és más legyen a sorrend. Volt sok más parti még, amit beletettem volna, de elég szűk ez a 10-es lista. (pl. Szent Patrik nap, Kalóz Parti, Kemping Parti stb.) Hamarosan kiegészítem a bejegyzést egy videóval, ahol bemutatom részletesebben az említett partikat.

————————————————————————————————————————

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: